SaHAbAT....

asslamualaikum....
mcm mana kita nak tau kawan kita tu betul2 kawan kita...maksud aku..truely my best frind forever...takkan aku nak buat mcm paris hilton tu...my BFF...nape eik..aku post bende yang mcm ni....

aku selalu berharap yang aku akan ada seorang kawan yang memahami aku, aku cuba faham kawan2 aku tapi mungkin aku yang tak cukup pasti apa yang diorang nak......

it seems.what should i do when my good is do not good enough...ader seorang kawan yang cukup baik..berborak bersama, lawak bersama, and sometime belajar bersama, tapi belakang kutuk cukup kuat....takpe kalau kau rasa kau pun kutuk dia...tapi kalau kau sanjung dia tapi mcm tu dia buat kat kau...
baik kau kawan ngan org utan...dia tak geti cakap belakang..at least kalau dia benci ngan kau pun..dia gaduh ngan kau je sampai mati......

hmmmm....................ingat faiz.~~~~kalau kau jaga hati orang sapa nak jaga hati kau...hahahah..

5 comments:

hehe..ciannya kat ezam..jgn sedih2 ya..mmg susah nak cari bsfren..aku pun x tahu mcm mana nak identify bsfren

 

correction nama ak...azizul abd hamid...tu jek nk bg info terbaru...ahaaha

 

Post a Comment