~~~~~MHT back~~~~~

yuhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...hahahahhaha...

Assalamualaikum.........rindu yer nak menulis kat tempat yang  org tak penah baca ni.hahahahaha..
kenapa aku nak tulis kat sini balik yek.....???? entahlah saje je suka2...suka2 again i said..saje je suka2..hehehe..bukan nak glamor ok..(selain dari izul kata asal aku tgk ko puyer blog mcm petala 7 puyer pemalas )

sekrg ni aku dah bekerja dah..last bende yang aku tulis, masa tu aku tgh study lagi...skang keje kat KWK..Kong Kim Weng..MR.KONG ok...thanks mr.kong sebb amik aku keje sini....see, i already said mr.kong name..hahahah..artis dah Kong ni..sebb dlm blog aku ni artis je nama yang kuar..hak..mcm pundek.......


aku dah keje hmpr 6 bulan dah..aku dah mula kerja sebgai QS assistamt QS n aku tak tau aper perasaan aku...'feeling2 manja mcm tu' ..seronok keje sini tapi tak tau smpai biler....aku nak keje kat melaka...nak balik ke bawah ketiak mak aku....hahaahah...tp takpelah..dah rezeki kat sini kan....

rezeki ok...hahahah..aku tulis blog yang ni pun kat ofis...mcm takde keje..tp byk nak mampus sebenaryer..hahaha....



nanti sambung lagi...'tiba2 kan lagi setengah jam aku tulis lagi...mood nak menulis sampai mampus sebb mls keje...hahahahha'



3 comments:

This comment has been removed by a blog administrator.
 

haha..kong ada fb kenapa kau x link je nama artis die kat blog ko bia die glamer skit

 

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

 

Post a Comment